Mittemellan

Om någon ny läser det här, så hej. Jag heter Elizabet och har just precis läst utbildningen Grafisk Design och Kommunikation i Norrköping, Linköpings Universitet.

Livet rullar lite mittemellan. Allting är mittemellan.
Mittemellan plugg och jobb exempelvis. Väntar på att bli klar med min examen och väntar på att få opponera.
Läser fristående kurser med väldigt roligt folk i väntan på jobb, jobb kommer före men redan nu känns det trist att behöva skiljas från klasskamraterna, de är trots allt en trygghet.
Väntar på att gå på en andra jobbintervju på ett arbete som Webbadministratör för en kommunhemsida. Att ha kommit så långt är såklart jättekul men resorna dit är dyra så jag hoppas att jobbet blir mitt. Det skulle innebära en flytt till södra Småland.
Väntar på att föreningen jag är med i ska komma igång.
Hela Norrköping känns mittemellan. Lite på väg bort men inte riktigt och lite fast här. Överallt är studenterna men jag är inte längre en del av det livet.
Det är fint att tänka att framtiden är öppen, jag kan bli vad som helst och har varken partner, djur eller familj som har låst mig vid någon plats. På samma sätt är det en osäkerhet, att inte veta någonting längre fram än en månad..

De brukar säga att det ordnar sig. Så är det nog.


Kommentarer

Ett svar till ”Mittemellan”

  1. Kram till den finfina bloggen (!!) och att du verkar ha många bra tankar kring framtiden, precis som jag och nog många andra just nu! Längtar efter att ses, saknar prinsessan!!