Inhopp

Ibland har man tur. Efter att ha varit lite bitter över att inte ens ibland få figurera i media blev undertecknad igår tillfrågad att göra ett inhopp på morgonprogrammet i P4 för att prata om kärlekspoesi apropå kärleksparaden i Linköping på lördag.
Var nervös vilket märks i sista delen där jag började prata en del konstigheter. Många småord och ljud har jag för mig och jag kan till och med höra att jag faktiskt har en rejäl norrländsk dialekt. 😀 Jag börjar prata efter ca 14 minuter. Notera även slutet då radiomannen i studion försöker tvinga den stackars (men jävligt söta) intervjukillen (det bara lyste om honom, som om hans aura glödde) att få mig att läsa en dikt, något som jag inte visste förrän efteråt. 😀

http://www.sr.se/cgi-bin/ostergotland/program/index.asp?ProgramID=72

Lyssna på programmet 08.00-08.30.