Vems ljusa idé var php?

De ringde till slut från Nybro i förrgår, efter att jag försök fått tag på dem. Som jag hade förväntat mig så hade de beslutat att ge jobbet till någon annan, en man med erfarenhet. Vi var fyra personer på sista intervjun och personen jag haft kontakt med hade försökt få in mig men de andra sökte erfarenhet.
Problemet är att det är ett moment 22, jag kan inte få jobb för jag har ingen erfarenhet och jag kan inte få erfarenhet innan jag har något jobb. Så jag fortsätter söka jobb även om jag för tillfället har fullt upp med att ens orka studera och allting runtomkring.

Apropå kursen: jag läser en distanskurs i php och databaser och börjar nu förstå varför man inte ska läsa distanskurser. Jag kan inte få någon hjälp när jag behöver! Forumet räcker inte långt, boken räcker ingenstans och jag räcker inte till.  Uppfattade det som att om man läst viss programmering innan så borde detta vara enklare att lära sig men jag kan inte se att jag någonsin ska få någon förståelse för denna helt obegripliga kodning. Än mindre hur jag ska kunna lyckas genomföra laborationen eller projektuppgiften. Jag förstår inte grunderna eller vad någonting betyder, jag vet inte heller hur jag ska bära mig åt för att förstå grunderna. Bara att göra en multiplikationstabell har jag suttit med flera timmar idag och i förrgår och har inte kommit närmare någon lösning överhuvudtaget, allt som blir är en tom vit sida.