Fotografiuppgift 1

Nu har det hunnit gå ett tag sedan jag skrev sist, men det beror mycket på att energin inte är på topp. Jag har arbetat med skoluppgifter, bland annat slagits med den fotokurs jag läser på distans i Jönköping där vi skulle fotografera två näringsverksamheter och kommunicera vad vi tänker om dessa. Nu när jag är klar och har lämnat in uppgiften tänkte jag att det kan vara på sin plats att visa upp dessa bilder. Inga större bearbetningar är gjorda eftersom kursen handlar om komposition och liknande snarare än om bildbehandling. Kommentera gärna om du känner för det!

St. Johannes Kyrka, Norrköping
Stadsbiblioteket, Norrköping

Kommentarer

2 svar till ”Fotografiuppgift 1”

  1. Vad fina kort! Det på kyrkan är jättefint och stämningsfullt. 🙂

    Kram på dig!

  2. sv: hehe jo!

    man skulle kunna ha lite rosa här och där men inte ALLT! jag skulle nog tröttna väldigt snabbt!