Media på riktigt

Norran 23/2 2011 – klicka för att se reportaget i sin helhet

Idag (23/2) var Bibliotekskort med i tidningen Norran (Norra Västerbotten)! Omåttligt stolta och glada är vi över detta. Snitsig rubrik, 5 av 5 bibliotekskort!

Hur kommer det sig att vi kom med här?

Sociala medier, kära vänner! Jag (Elizabet) har på min twitteranvändare rosaprinsessan skrivit om mitt intresse och av en slump hittade jag att Norran har en egen twitter. Jättebra sätt att få veta det nyaste i regionen tänkte jag. Varav de började följa mig. Jag har tidigare varit med i tidningen i ett reportage om nyinflyttade i inlandet. Sen var det vår lokalreporter Lennart som tog kontakt och frågade om jag ville ställa upp då de skulle ha en serie ”Efter jobbet” om vad folk gör när de inte arbetar. Självklart! tyckte jag. Det är ett minst sagt unikt intresse som vi vill att fler ska syssla med. Lite synd att vår twitter, facebook och blogg inte fick länkar i texten. Men letar folk så hittar de ju oss, vi är trots allt på femte plats på google sök!


Kommentarer

Ett svar till ”Media på riktigt”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Elizabet Westerlund, Bibliotekskort. Bibliotekskort said: We made it to the vuxenmedia: http://bibliotekskort.wordpress.com/2011/02/23/media-pa-riktigt/ Stort tack till Norran! […]